+31 (0)30 63 513 45

Wijnen

Als aanvulling op ons Italiaans ijs...wijnen uit Italië.
Dilé Bianco Kan via pakketpost verzonden worden € 11.95 per stuk

Dilé Bianco 0,75 lt glas

Deze droge witte wijn met zijn strogele kleur met een hintje groen, heeft droge, uitgebalanceerde smaak met precies de juiste zuurgraad. Het is een delicate, uitgebalanceerde wijn met een fruitig, bloemige geur. Deze wijn is uitermate geschikt als begeleiding van kleine hapjes, voorgerechten, lichte hoofdgerechten en gerechten met een basis van vis, schaal- en schelpdieren. De fles waarin deze wijn komt is een waar kunstwerkje met de karakteristieke uitgespaarde hand. Dilé betekent dan ook vingers.

 

Meer informatie
Dilé Moscato 5% Kan via pakketpost verzonden worden € 9.95 per stuk

Dilé Moscato 0,75 lt glas

Deze lichtzoete witte wijn is een originele muskaatwijn. In deze zachte, interessante wijn met zijn lage alcoholgehalte treft u een hint van perziken aan. Het is een frisse, fruitige wijn, geschikt als dessertwijn, maar ook een perfect drankje voor een warme zomerdag. De fles waarin deze wijn komt is een waar kunstwerkje met de karakteristieke uitgespaarde hand. Dilé betekent dan ook vingers.

Meer informatie
Dilé Rosso 15% Kan via pakketpost verzonden worden € 11.95 per stuk

Dilé Rosso 0,75 lt glas

Deze droge rode wijn met zijn diep robijnrode kleur heeft droge, uitgebalanceerde smaak. Het is een droge, harmonieuze, smakelijke wijn met een fruitige afdronk, waarin ondertonen van pas geplukte bloemen en fruit te ontdekken is. Deze wijn is uitermate geschikt als begeleiding van rood vlees en kazen met een sterke smaak, maar kan uiteraard ook prima op zichzelf staand gedronken worden. De fles waarin deze wijn komt is een waar kunstwerkje met de karakteristieke uitgespaarde hand. Dilé betekent dan ook vingers.

Meer informatie
Twist Fragolino 6,5% Kan via pakketpost verzonden worden € 8.95 per stuk

Fragolino Twist 0,75 lt

Fragolino betekent letterlijk aardbeitje. Deze wijn wordt dan ook gemaakt van aardbeidruiven en is een zoete, sprankelende wijn met een robijnrode kleur. De wijn heeft een fruitig, zoete geur met, hoe kan het ook anders een hint van aardbeien. Deze wijn is een fantastische afsluiting van een maaltijd en past goed bij gebak en vruchtensalades, maar is gekoeld, ook een heerlijk drankje op een zwoele zomeravond. Deze mooie wijn komt in een even mooie fles, een waar kunstwerkje, wat het ook tot een perfect cadeautje maakt.

 

Meer informatie
Twist Gran Dessert 10% Kan via pakketpost verzonden worden € 9.95 per stuk

Twist Gran Dessert 0,75 lt

Een fantastische, lichtgele, mousserende dessertwijn. Intens, zoet, vol maar geweldig in balans. Deze wijn is een fantastische afsluiting van een maaltijd en past goed bij gebak en vruchtensalades, maar is gekoeld, ook een heerlijk drankje op een zwoele zomeravond. Deze mooie wijn komt in een even mooie fles, een waar kunstwerkje, wat het ook tot een perfect cadeautje maakt.

Meer informatie